Örülünk, hogy ránk találtál:)

ingyen webstatisztika
Vadgesztenye Panzió7332 Magyaregregy, Petőfi út 13.
+36 72 420 573
+36 30 345 2854
info@vadgesztenyepanzio.hu
www.vadgesztenyepanzio.hu


A Keleti-Mecsekben, Pécstől 22 km-re, az ország egyik legszebb vidékén, nagyrészt természetvédett területen át vezet az út a már rómaiak által is lakott Magyaregregyre.

A falu méltán pályázhatna a Baranya megye legszebb fekvésű települése címre. A XI. századból való Szent Margit kolostor romjai, a XII. századból megmaradt gótikus stílusú lovagvár (Máré vára), Máré vitéz és hűtlen felesége legendája ma is idevonzza az utazót.

Az is biztos, hogy Magyaregregyen - a Máré várban - töltötte ifjúkorát Szent István királyunk unokája, Skóciai Szent Margit. A várvölgy ritka geológiai képződményekben gazdag; csodálatos sétatúrára csábít.

A falumúzeumban (Arnold ház) többek között a németség életmódját bemutató kiállítás tekinthető meg.

Magyaregregyen játszódik Gárdonyi Géza: Egri Csillagok c. regényének nyitójelenete is, melynek színhelyét 1882-ben fedezte fel az író.

Panziónk egy régi vízimalom átalakításából született. Az egykori malom pincéjéből kialakított 40 fős étterem hangulatos helyet kínál az étkezésekhez. Társalgónk és különtermünk alkalmas konferenciák, sajtótájékoztatók, esküvők, bankettek és egyéb programok megrendezésére.

A közel egy hektáros park évszázados fáival, édes gyümölcseivel, jó levegőjével és meghitt csendjével nagyszerű sportolási és pihenési lehetőséget nyújt. A kertben gulyáspartival, nyársaló esttel – gyerekeknek játszótérrel – és más falusi programokkal szolgálhatunk. Panziónk az év minden napján nyitva áll.

11 (egytől hat ágyig berendezhető) szobája – külön WC-vel és kádas fürdővel – biztosítja vendégeink zavartalan pihenését. A járművek számára zárt parkolónk van. Áraink a személyek számától, étkezési igényüktől függően megegyezés szerint alakulnak.

Vadgesztenye Panzió Magyaregregy, MECSEK, PÉCS, KONFERENCIA, ESKÜVŐ, BANKETT, 
SZÁLLÁS, PANZIÓ, UNGARN

térkép:

Nagyobb térképre váltás

szólj hozzá:


Budapest Bács-Kiskun megye Baranya megye
Békés megye Csongrád megye Borsod megye
Fejér megye Győr-Moson-Sopron megye Hajdú-Bihar megye
Heves megye Jász-Nagykun-Szolnok megye Komárom-Esztergom megye
Nógrád megye Pest megye Somogy megye
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Tolna megye Vas megye
Veszprém megye Zala megye

Magyarország nyitólapjaBudapest, Tel.: 06-70-364-1741, 06-70-364-1840, irodaotthontar@gmail.com