Örülünk, hogy ránk találtál:)
Tündérkert Hotel és Rendezvényközpont

3325 Noszvaj, Dobó út 10.
+36 36 563 303
recepcio@tunderkerthotel.hu
www.tunderkerthotel.huTündéri hotel és barokk pikantéria

Történelmi és ugyanakkor tündéri atmoszférát, mesés árakat, élményekkel teli kikapcsolódási lehetőségeket kínál a noszvaji Tündérkert Hotel minden családnak és romantikára vágyó párnak.

A 36 szobás modern szálloda egy páratlan szépségű műemlék, a De la Motte kastély szomszédságában, a Bükk hegység lábánál, Egertől mindössze 10 kilométerre található.

A késő barokk, copfstílusban épült kastélyhoz tartozó, több hektáros angolpark a hotel részét képezi. Lenyűgöző az itt látható, közel ezer védett növény ritkaság, fakülönlegesség. A parkot lágy, természetes formák, elrendezések és szentimentális hangulat jellemzik. Érdemes egy sétát tenni a kanyargó ösvényeken, megpihenni a fűben és beszívni az üdítően friss noszvaji levegőt.

A jelenleg múzeumként üzemelő kastély 5 teremmel várja az érdeklődőket. Fő szenzációi a bámulatos, elsősorban antik témájú, néhol pikáns rokokó falfestmények. A 300 éves kúriaépületben 6 Isteni mini lakosztály is helyet kapott, így fűszerezve meg egy cseppnyi luxussal a hotelben eltölthető időt.

Kedvező szobaárak, speciális csomagok Otthonos szobák, letisztult vintage stílusú lakberendezés teszik hangulatossá és meghitté a Tündérkertbe tervezett kikapcsolódást. A családoknak a

praktikus méretekkel és elrendezéssel, a romantikára vágyó pároknak, a világ elől való elvonulás lehetőségével kedveskedik a szálloda. A tematikus csomagok mindenki számára lehetőséget biztosítanak a legkedvezőbb áron elérhető foglalásra, a minőségi pihenés megízlelésére.

All in one! Kedvezmények gyermekekkel érkezőknek A szálloda különlegessége, hogy 10 éves kor alatt minden gyermeket ingyen lát vendégül. A kertben focipálya, pingpongasztal, játszótér és homokozó található, az épületben ingyenes játszóház és animációs programok is működnek. A kényelmes kikapcsolódást szolgálják a díjmentesen igénybe vehető baba- és gyerekbarát felszerelések, a kedves izgalmakat pedig a hangulatos Fürdőház és a környékbeli programok garantálják. A térség híres boros pincéiről, szilvalekvárjáról, a Meseútról, kemencés tájjellegű ételeiről és különleges túra útvonalairól is.

Kerüljön harmóniába a természettel, legyen Ön is részese ennek a különleges vintage élménynek! Az együtt töltött idő a legnagyobb kincs!

ROMANTIKUS WELLNESS, AKTÍV PIHENÉS, KASTÉLY, CSALÁDI PIHENÉS, Tündérkert Hotel és Rendezvényközpont, Noszvaj 2018

térkép:szólj hozzá:


Budapest Bács-Kiskun megye Baranya megye
Békés megye Csongrád megye Borsod megye
Fejér megye Győr-Moson-Sopron megye Hajdú-Bihar megye
Heves megye Jász-Nagykun-Szolnok megye Komárom-Esztergom megye
Nógrád megye Pest megye Somogy megye
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Tolna megye Vas megye
Veszprém megye Zala megye

Magyarország nyitólapjaBudapest, Tel.: 06 70 60 90 546, 06 30 261 8526 irodaotthontar@gmail.com