Földbe gyökerezik a lábam,

bűvös delejként érzi talpam: csodálatos, rejtélyes ország rejtőzködik, lappang alattam.
- Keszei István -

Fekete Macska Panzió Balatonkeresztúr

8648 Balatonkeresztúr, Ady Endre utca 28.
+36 85 560 063
+36 30 323 9114
vargatam@fibermail.hu
www.feketemacskapanzio.hu
https://www.facebook.com/feketemacskapanzio/

A Fekete Macska Panzió több évtizede várja vendégeit a Balaton déli partján elhelyezkedő Balatonkeresztúron. Az elmúlt években számos vendégünk évről-évre nálunk tölti pihenésre szánt idejét. A szálláshely családias, nyugodt környezete, az egyszerű, de minden szükségletet kielégítő felszereltségű szobák, a kellemes kerthelyiség és a medence miatt több ezer család, baráti társaság, fiatal pár szállt meg már nálunk. Reméljük, Önt is vendégeinkként köszönthetjük majd!

A közelben számos sportlétesítmény és -lehetőség várja az aktív pihenőket, mint például horgászat; kerékpárutak; vadászat; lovaglás; lovaglóoktatás; kirándulás, gyalogtúra; strandolás, hajókázás (séta- és diszkóhajók), sportpálya, teniszpálya, sportcsarnok, tandem.

Évek óta kedvező árakkal várjuk vendégeinket. Ezekről bővebben az áraink menüpont alatt tájékozódhat.

Éttermünk kizárólag szállóvendégeink részére üzemel reggeli, illetve vacsoraidőben. A köztes időszakban zárva tart. Az étterem reggel büféreggelivel, vacsoraidőben pedig menüválasztékkal várja Önöket! A reggeli kínálatáról a Fontos információk menüpont alatt tájékozódhat!


Fekete Macska Panzió, A Fekete Macska Panzió több évtizede várja vendégeit a Balaton  déli  partján  elhelyezkedő 
			  Balatonkeresztúron; 5x5

Fekete Macska Panzió Balatonkeresztúr

Elolvasom