Földbe gyökerezik a lábam,

bűvös delejként érzi talpam: csodálatos, rejtélyes ország rejtőzködik, lappang alattam.
- Keszei István -

Atlantika Vízividámpark - Fóka show Sonny-val


Az Atlantika Vízividámpark csúszdákkal és Magyarországon egyedülálló fóka show-val várja a fürdővendégeket.

Az Atlantika Vízividámpark Gergelyiugornyán, a Tisza-Szamos torkolattól 800 méterre található. Egész napos kikapcsolódást kínál a család valamennyi tagjának.

Gyerekeknek kikapcsolódási lehetőséget biztosít:
A labdamedencében elhelyezett 22 méter átmérőjű, 5 méter magas felfújt műanyag labda, melyre kötelek segítségével mászhatnak fel, majd csúszhatnak le a fürdőzők. A kétmedencés, meleg vizes gyerekmedence vízköpővel és a gyerekek számára nagyon kedvelt csúszdákkal, mini csúszdával, az egész kicsiknek bébi csúszdával, óvodás korúaknak spirál és mini anakonda csúszda kínál kellemes szórakozást.

Medencék- Csúszdák

Hét medencével, 13 csúszdával és 2 jakuzzi masszázsmedencével kínálunk kikapcsolódást.

Atlantika Vízividámpark - Fóka show Sonny-val
Atlantika Vízividámpark - Fóka show Sonny-val
Atlantika Vízividámpark - Fóka show Sonny-val
A három Anakonda csúszda

(100 m, 150 m, 170 m) lehetőséget ad a vad száguldásra a fiatalabb vendégek részére, egyben kellemes időtöltést biztosít az idősebb vendégek számára is. A dupla Kamikaze csúszda segítségével kanyarok és gyűrűk nélkül 15 méter magasságból érkezhetünk a 60x40 méteres medencébe. A két Shuttle csúszda Magyarországon egyedülálló, gyakorlatilag egy két sávos csúszdában 15 méterről, 45 fokos eséssel érkezünk egy "bobon" a medencébe.

Újdonságunk, egy új extrém csúszda került megépítésre, amelyet már ki lehet próbálni, 22 méter magas és 6 méter széles ponyva csúszda. Induláskor 2 méter szabadesés.

Az úszás kedvelőit újra megnyitott úszómedencénkkel várjuk.

A 170 cm mély hideg vizes medence az úszni vágyó sportolóknak és a hobbi úszóknak is kiváló. A hullámmedence kétóránként megidézi a tengeri hullámzás hangulatát. A meleg vizű termál medencénk az idősebb korosztály számára nyújthat felüdülést. Magyarországon egyedülálló fóka show szórakoztatja a fürdővendégeket naponta kétszer,mely során lehetőség nyílik fókánkkal való úszásra valamint közös fotó elkészítésére vendégeink számára. A nap folyamán kutya és papagáj show-val szórakoztatjuk vendégeinket.

Az Atlantika vizividámpark területén elhelyezkedő büfékben biztosítunk vendéglátást. Így ha egy kávéra, vagy egy helyben kemencében sütött olasz pizzára vágyik megvásárolhatja azt fürdőzés közben.

Fóka show minden nap 12.00 és 16.00 órakor 16.00 órai show után úszás Sonny-val

forrás: atlantika.hu